söndag 31 oktober 2010

BLÄ för VINTERTID!

Jättebra att ställa om till vintertid och få sova en timme längre.. Eller INTE!!! Bara skit att ställa om till vinterdtid och bli besviken när man först trott att man fått sova ända till 06.30 men inser att den bara är 05.30..  Men det är ju iof en mer normal tid för oss att stiga upp! OM de hade vaknat i "vanlig" tid hade vi stigit upp 04.30, det måste ju innebära att jag bara ska va GLAD!!!! Allt är som vanligt!

Mille vaknade (i vår säng) av att han skulle bajsa, gjorde sina behov i blöjan och gick och väckte MAX, inte pappa inte (som låg i Eddies säng.) Vi smög upp för att inte väcka Eddie o Johan MEN när jag kommer in i vardagsrummet sitter Eddie där och läser hockeyboken... Och vntar på att mamma ska stiga upp och göra välling.. VARFÖR väckte han då inte sin pappa som låg bredvid honom?? OMTÄNKSAMT iof att han inte väckte mig heller!  

Vi har satt upp en grind mellan sovrumsdelen och resten av huset då vi har en liten sömngångare i huset som hittar på lite tokiga saker men vi kan ju inte ha stängt den ordentligt eftersom Eddie satt i soffan..

Innanför grinden har vi våra sovrum.


Berättar om vår lille sömngångare i ett annat inlägg..

GOMORRON!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar