söndag 9 januari 2011

Söndag med SNÖ o VÄNNER!!

I morse gick vi ut o skulle skotta snö och det var MASSOR med snö.. TUNG snö.. TUR att Johan var hemma för jag hade nog inte orkat! Har träningsvärk efter de senaste 2 dagarnas snöskottning..


Eddie skottar


Grabbarna leker herren på täppan
När vi var klara med snöskottningen gjorde vi en fiiiin snögubbe tillsammans med fam Lindgren/Degerlund. Riktigt mysigt!! 


Max, Zeb o Ted

Eddie o Karin

Jag o Mille

Alla stolta grabbar med fina "gubben"


Efter lunch fick vi besök av fam Åhlén!! Verkligen jätteskoj att träffa dem då det var så länge sen sist! Helt ofattbart vad stora deras tjejer blivit!! Emmy fyller snart 11 år!!! Och Tove är 7! Känns helt overkligt! Jag lärde känna Ulrika o Johan när Johan o Johan spelade hockey tillsammans och Emmy var bara en liten, liten tjej då.. Minns när hon fyllde 2 år! Så det är ett tag sedan!


Ulrika, Emmy, Tove o Johan

Max kompis Isaac var här i em när hans föräldrar skulle åka o handla o gissa om Max var nöjd! Han tycker det är så roligt att få ha en kompis annat än småbrorsorna! De tyckte bara det var jobbigt när Eddie o Mille vaknade.. "Ni får inte leka med oss för ni är bara småbarn... och vi är faktiskt stora killar"  Resten av familjen Norén kom hit och då passade vi på att få käka middag tillsammans! Alltid lika trevligt när vi träffas även om det blir en väldans fart på våra 5 grabbar! Men OJ vad skoj de hade tillsammans alla 5! Det var cowboys och riddare och allt vad det var här i källarn! Grabbarna var väldigt svettiga o trötta när de hade busat klart!



Max o Isaac myser i soffan en stund. Ibland behövs en paus i allt bus

Alla grabbar fick eget bord till middagen


Nu är jag VÄLDIGT trött o ska snart hoppa isäng! Ska först packa barnens väskor till dagis i morron! Ska verkligen bli helt fantastiskt SKÖNT med vardag igen!!

SOV GOTT!!! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar