torsdag 6 januari 2011

BADGALNA!!

Idag tog vi oss så iväg till simhallen - hela familjen Bergmark o fam Lövling!! Oj vad skoj alla barnen haft! Jag tycker oxå att det är jätteroliogt att bada med barnen även om man blir rätt trött.

Att hålla koll på våra 3 busgrabbar är dock inte det lättaste... De ÄLSKAR att bada o har absolut ingen RESPEKT för vattnet.. Iaf inte Eddie o Mille. Max hoppade i vattnet utan simringar när han började simskolan och sjönk såklart som en sten, han blev riktigt rädd o ville ju aldrig mer va med på simskolan.. Vi har låtit dem ha på simringarna alldeles för mycket. Eller rättare sagt - ALLTJÄMT när vi badar. Men vad ska man göra?? DE är så jäkla snabba..

Idag var vi i PLUPPLANDET o badade o jag såg bara hur Johan sprang mot stora bassängen.. Då hade Eddie sprungit dit o skulle bada! Han hade inga simringar på sig o det var bara en jäkla tur att det var en vuxen man där som fick tag i honom! Nu var ju inte heller Johan långt efter men ändå!! Jag trodde att han (som Max gjorde) skulle lära sig ngt av det men ICKET!


Eddie MED simringarna!

Miranda fick låna Milles ringar en stund


MIN FAMILJ!!



Max VÄGRADE bada utan sina simringar (förutom i Plupplandet)  men smågrabbarna var utan dem en stund för att få känna att de inte kan simma själva!! Det är jätteroligt att de tycker det är så himla skoj att bada men de skulle gärna få ha lite mer respekt för vattnet!!


Hela gänget käkar lunch o fikar

Storkillarna Oscar o Max

Mille, Max o Oscar

Eddie hittade ett par simglasögon i sin favvofärg som han lånade en stund

Ett tag hade vi pluppbassängen för oss själva


Nu ska jag o 3 MYCKET TRÖTTA killar se en film en stund innan vi ska äta middag! J är på hallen o får som vanligt äta själv när han kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar