lördag 15 januari 2011

HELG

Idag efter lunch åkte fam Årebrand hem. Det har verkligen varit jättemysigt att ha dem här! Det är så lättsamt o trevligt!!

Vi har inte hunnit träffa lille Milo än och det var verkligen mysigt att få hålla en liten bebis igen! Insåg oxå hur otroligt stor Max har blivit!! Han var verkligen duktig med Milo! Jätteförsiktig var han, satt o strök honom på huvudet o gungade honom när han var ledsen osv. Vilken skillnad motför när han själv blev storebror!


Max sa att han ville vara barnvakt!

Jag tycker att Melwin är så liten fast han är storebror men Max var ju nästan ett år yngre än Melwin när vi fick Eddie o Mille! Och vi som tyckte att Max var så STOR då! Oj vad han fått bli stor alldeles för snabbt! Inser ju att vi haft höga krav på honom när det gäller mycket..


Max fick födelsedagspresent i efterskott av Melwin o Milo! Han fick ett jättefint sifferpussel i trä o en jättefin necessär från Villervalla

Melwin fick såklart ett "storebror-present"




Max, Melwin o Eddie pysslade en stund i morse!



Igår kväll la vi barnen och sedan åt vi vuxna FONDUE och tog ett glas vin! Marie hade med sig supergoda cupcakes som vi åt i gillestugan senare på kvällen! Jättemysigt!

Ikväll har jag lovat Max o Eddie att vi ska se en film o äta chips o ostkrokar! Mille är hos mormor o morfar och Johan är borta o spelar match, han kommer hem i morgon natt. Vi ska ha en riktig myskväll ikväll!!

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder det blev, vad roligt att Milo var vaken=) Tack för i helgen vännen, vi ses snart igen! Kramen

    SvaraRadera