fredag 11 mars 2011

Ja ser det snöar, ja ser det snöar, det var väl roligt HURRA!

Njaaaa... Speciellt kul var det INTE i morse när jag tittade ut och såg att det snöat inatt.. MASSOR av snö... va sjutton!! Det skulle ju bli sommar nu!!!

Samtidigt var det rätt mysigt med fluffig härlig nysnö igen och barnen skyndade sig ut för att skotta lite snö innan dagis! TUR att grabbarna ÄLSKAR att skotta! (för det mesta..)





Eddie har inte varit på dagis sedan i måndags, han har varit förkyld och varit hemma med pappa ist. Han har fortfarande riktigt jobbig hosta men nu har han åkt till mormor o morfar i Granö!

Han har inte velat sova borta utan mig på ett bra tag men nu ville han verkligen åka själv, dessutom ville han ta med en potta! Han har inte velat kissa på pottan alls på väldigt länge men i morse fick han för sig att han inte ville ha blöjan på sig. Vi får väl se hur det går!

Tidigare ville han gå på pottan o kissa så fort Max gjorde det men sedan har han inte alls velat o vi har inte tjatat på honom. När han själv vill så kommer det gå bra!


Johan har åkt till Haparanda och spelar mot Asplöven  ikväll. Löven måste bara vinna ikväll!!!! Annars är säsongen över för i år.. De förlorade tyvärr hemma mot dem i onsdags och nu måste de vinna både idag o i morgon för att gå vidare till kvalet!

Ha en trevlig fredag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar