måndag 28 februari 2011

kissblöjor o motorsågen...

Insåg i morse att Eddie o Mille börjat vakna tidigare igen då det blir ljusare allt tidigare på morgonen. Det är ju underbart att det är ljust ute när man stiger upp men barnen kan väl för sjutton sova till halv 7 iaf?? I morse blev Max less på Eddie o Milles tjatter i sängen (alla barn kommer till oss på natten...) och sa "NÄ NU FÅR NI VA TYSTA JAG VILL FAKTISKT SOVA!! DET ÄR INTE MORGON ÄN; LÄGG ER O SOOOV!!!" (Kan iof förstå att han var trött som var uppe vid 2 inatt o letade ngn speciell leksaksbil som han bara inte kunde vara utan just då.. )



Mille svarade med att ta av sig kissblöjan o kasta den så den landade rakt över Johans ansikte.. God morgon pappa!
Eddie startade sin motorsåg o sa att det visst var morgon (han sover alltid med sin motorsåg nu..)  Jaaa vad ska man säga.. Riktigt svårt att hålla sig för skratt iaf!

Max insåg att det inte var lönt att sova mer så ist startade grabbarna en tävling om vem som kunde klättra upp på vår sänggavel.. Den tävlingen avbröts snabbt av 2 trötta föräldrar!



Igår morse byggde Max o Mille med Duplo, de satt läääänge och de hade verkligen roligt tillsammans! Vi är inte bortskämda här hemma med att barnen leker tillsammans utan bråk så jag njöt verkligen igår! Jag började tom gråta bara för att jag var så lycklig över att de lekte så bra tillsammans!

Max o Mille bygger m duplo



Igår hade vi en otroligt mysig em o kväll här hemma! Vi var bara hemma o gjorde ingenting. Vi ritade lite, grabbarna spelade såklart lite hockey, och sedan åt vi pizza o såg film i gillestugan! Supermysigt!! Det var inte så hemskt mycket bråk mellan grabbarna heller!!


En gammal bild på mig o grabbarna i gillestugan


Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar