onsdag 9 februari 2011

Helgen i Granö!!

Hmmm.. nu är det länge sen jag skrev ngt, brukar ju försöka skriva varje dag.. Men igår hade jag så fruktansvärt ont i huvudet o var så trött så jag orkade bara inte. orkade inte starta datorn o lyssna på oljudet från den heller..

Tänkte bara lägga in lite bilder från helgen i Granö innan jag ska åka till jobbet!

Trots att Max inte alls ville att småbröderna skulle komma till Granö blev han så otroligt GLAD när han såg dem! Han kunde inte sluta krama dem!! Oj vad det känns i hjärtat när de är så goa med varandra!! Det börjar faktiskt hända allt oftare att de visar hur mycket de älskar varandra!!!!

Max kan inte sluta krama Mille

Lördagkväll spenderade vi ute i snön! Det var helt fantastiskt skönt ute och grabbarna tycker det är så mysigt att vara ute på kvällen när det är mörkt!
Mille, mormor o Max åker i backen

Eddie skottar såklart!

Mormor hade gömt sig i diket men Max o Dio hittade henne snabbt!


På söndag morgon gick vi ut o spelade hockey på gatan. Då kom Per körande på sin skoter och grabbarna blev såklart ÖVERLYCKLIGA när de fick sitta på den! Max körde, de skulle visst till Thailand..



Vi tog en prommis till skolan så grabbarna fick åka rutchkana o leka lite där! Skolan ligger precis vid skogen o har en riktigt stor gård med både fotbollsplan o isbana.


Granö Skola!

Bodil, Nicolai o Julie kom oxå dit!

mormor o Max har åkt rutchkana

Mille o Eddie


 Innan vi åkte hem på söndagkväll klippte vi Dios klor. Han tycker inte att det är så väldans roligt men när grabbarna sitter o myser med honom går det HUR bra som helst!



Ha en bra dag!!! Kram

1 kommentar:

  1. Åh så mysigt med en helg hos mormors! Är så glad mer er som har en pigg och alert mormor!!! Ha en bra vecka!

    SvaraRadera