lördag 26 februari 2011

Motorsågsmassaker.. kl 05.30...

Igår när grabbarna kom hem från dagis stod det 3 paket i köket! Mormor o morfar hade varit här o lämnat dem under dagen, gissa om grabbarna blev lyckliga när de öppnade dem o såg att det var MOTORSÅGAR!!! (De har önskat sig det lääänge då Nadja har 2 st o hennes pappa har en alldeles riktig, dessutom fick Zeb en i julklapp!)


Eddie somnade igår med armen om sin motorsåg o i morse vid halv 6 skulle han o Max upp o såga.. De har ju varit rätt duktiga på att iaf ligga i sängen till halv 7 men i morse gick det inte övertala dem om att det inte var morgon..


Grabbarna "tankade" sina motorsågar kl 6 i morse...


Igår kom Nettan o Isaac hit o åt med oss o senare kom Ted, Karin o barnen över! Jätteroligt!! Mindre roligt var det att Mille ramlade o slog sig precis vid ögat, det blödde rätt rejält men Ted fick tvätta o tejpa ihop det så nu har Mille en hockeyskada till i ansiktet..


Mille ihoptejpad vid ögat av doktor Ted!

Eddie var så glad över att TILIA var här! Det är verkligen häftigt att se hur förtjust han är i henne. Han säger ju själv att han "äcklar Tilia"! (Äcklar = älskar) I vanliga fall är Eddie som en svans efter Max o vill göra precis som han, men igår när dessutom Isaac o Zeb var här satt han helst med Tilia. Han är så försiktig med henne och hon känner verkligen att han tycker om henne. Tilia gör stor skillnad på Eddie o Mille, hon har absolut inga problem att skilja på dem o vill mycket hellre vara med Eddie.


Eddie med sin stora kärlek TILIA!

Kom just på varför Eddie sa tidigare i veckan att han vill bjuda "Kajin" på sitt kalas (i Maj..)! Han vill ju ställa sig in i tid hos stora kärlekens mamma!!


Nu ska jag äta frukost och snart åka till Sundsvall o IKEA med min VERA!!!! Ska verkligen bli sååååå mysigt att få en heldag själv med Vera!!!


Ha en bra dag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar