onsdag 18 maj 2011

TRÄDGÅRDSPROJEKT..... gräsmatta o häck

Då vi dränerade i höstas har vi en hel del jobb i trädgården nu i sommar...

Dränering hösten 2010

dränering hösten 2010

dränering hösten 2010


Vi grävde även upp häcken som satt mellan oss och Börje o Inga då den hade HEMSKA taggar som inte var roliga att få i fötterna.. Nu har vi satt en ny häck men för inte behöva vänta flera år på att få ens en liten häck satte vi BUSKPLANTOR ist för häckplantor!
Vi har satt en ARONIA som blir så där otroligt vacker på hösten och ger supernyttiga stora bär!!
HÖSTEN 2010
Johan kapade gamla häcken i höstas




MAJ 2011

Nya häcken på plats o gräset sått på baksidan. gamla trallen från altanen (på framsidan) får vara provisorisk altan på baksidan tills vi har råd o tid att bygga ny.



På baksidan och kortsidan av huset har vi kört ut massor med matjord och i lördags sådde Johan gräs!!
Vilken tur att vi har så duktiga grabbar som hjälpt till att kärra ut jord!! Max, Eddie, Mille o Zeb har alla kämpat på med sina små skottkärror!!
(önskar jag hade fotat dem när de jobbade på här ute!!)

2 kommentarer:

  1. Annette F. Gaitan19 maj 2011 kl. 19:58

    Åh! Det där projektet startar vi nästa månad:Dränering. Sedan kommer vi behöva vänta ett år - blev vi tipsade om- så att jorden sätter sig för att sedan lägga sten ( och så nytt gräs) längtar tills det är KLART! Lyllo er som är på god väg.

    SvaraRadera
  2. Ja nu är ja riktigt glad att vi gjorde det i höstas! El kommer va glad för det när bi gjort klart trädgården på framsidan!
    Till oss sa de att det var bra att. Göra det på hösten så det skulle hinna sätta under vintern. Vi har ju iof mycket mer snö som tynger!

    Kram

    SvaraRadera