onsdag 11 maj 2011

Eddie har slutat med blöja!!

Mille slutade med blöja för LÄÄÄNGE sen (det händer fortfarande olyckor). Eddie däremot har inte varit det minsta intresserad av att kissa på pottan el toan och vi har inte pressat honom utan tänkt att det kommer när han är redo.

Vår lille Eddie




Vilket han tydligen var förra helgen! Han bestämde sig bara för att han skulle sluta med blöjan och sa det till oss. "Jag vill inte ha blöja längre, jag är en stor kille nu"



Först ville han ta på blöjan när han behövde kissa men efter att ha suttit ett tag på pottan så kom han på det och sedan dess springer han till pottan direkt han känner att det behövs!

Igår kväll kom han upp sent för att han behövde kissa!

Måste då tillägga att han Max fortfarande kissar MYCKET i blöja på natten! Trots att vi sätter honom på toaletten innan vi går isäng...

När Mille slutade med blöja fick han egna kalsonger så självklart skulle Eddie oxå få det! Han önskade BUZZ LIGHTYEAR kallingar o gissa om han blev lycklig när han fick just det!!



Vår älskade lillkille har blivit så STOR!!
Tycker bara lite synd om Mille som SÅ GÄRNA VILL så mycket, han vill vara duktig och försöker så mycket med allt han gör och ofta är det så att Eddie (som är lite mer "tar det som det kommer" och inte så brydd) bara behöver bestämma sig för något så fixar han det..

Kan bara inte förstå att våra små älsklingar fyller 3 år i morgon!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar