fredag 10 juni 2011

mamman o pappan som inte kunde få barn

I går var jag som sagt med Max hos tandläkaren, vilket gick jättebra!

Efter det cyklade vi upp till sjukhuset för att hälsa på all underbar personal på IVF-kliniken! Åhh vad skoj det var att träffa dem igen.

Eddie o Mille får ofta väldigt mycket uppmärksamhet för att de är tvillingar, är väldigt lika varandra osv vilket har varit/är jobbigt för Max som står vid sidan och inte blir sedd på samma sätt. MEN vi gör allt för att även han ska känna sig speciell och när någon börjar prata om twinsen brukar vi säga att "ja de har ju världens bästa storebror oxå" el ngt liknande.

Max ÄLSKAR att höra "sagan om mamman o pappan som inte kunde få barn"

Jag brukar berätta för honom om hur det var när vi inte kunde få barn, att vi längtade efter en bebis så det gjorde ont i hjärtat och att vi till sist fick hjälp av SOLdoktorn (Nils-Gunnar Solensten) för att få en bebis.



Jag berättar för honom att de blandade ihop en alldeles speciell liten bebis i ett provrör som doktorn sedan satte in i mammas mage! Doktorn berättade att det var en stark liten bebis, vilket det oxå var! För det var ju MAX! Världens bästa Max!!!

Alldeles nybliven pappa till världens bästa Max!

Vår lilla gladskit!!


I Max album sitter foton på honom (som bebis) tillsammans med några ur personalen på IVF-kliniken och han brukar tycka om att titta på dem. För honom är det något speciellt hur han kommit till och han säger ibland stolt "jag är en provrörskille!!"


Vi hade tur och lyckades med den första IVF-behandlingen!!! Innan behandlingen hade vi några missfall som var fruktansvärt jobbiga och fortfarande tänker jag ibland på att vi nu skulle ha haft en 8 åring... känns helt galet.. Men utan de missfallen, utan IVF-behandlingen skulle vi ju inte ha fått MAX! och säkert inte Eddie och Mille heller!!

2 kommentarer:

  1. SÅ glad och stolt över er båda som tog er igenom den tiden, för det var en hel del ni fick gå igenom... Men nu har ni tre underbart söta gangstrar som bevis på den kampen ni gick igenom, inget är vackrare än detta slut av er "resa". Att Max är speciell har vi vetat sen första dagen han blev till, ingen är som han och han är en guldklimp! Lycklig för din skull som får dela denna kärlek med hela Cirkus Bergmark och att jag får vara en del av den :) KRAAAAMMMM!!!

    SvaraRadera
  2. Hm,ja tur ni inte såg fasaden bakom människan som hjälpte er,då hade ni inte vänt er dit..

    SvaraRadera