måndag 25 april 2011

Vårt PÅSKMYS i bilder

Tidigare skulle jag ha gruvat fruktansvärt för att barnen skulle vara hemma i flera dagar då jag helt enkelt inte alls hade orken.

MEN nu har hela familjen varit lediga i 4 dagar och vi har bara haft det så himla mysigt!!


Glasspaus i solen

Karin o Johan


Varmkorv till lunch

Det är klart att allt blir enklare nu när man är ute hela dagarna men det känns oxå att grabbarna har blivit större och att jag får tillbaka mer o mer ork!



Papporna har cykeltränat...

Full fart med hockeymatch på Smultronvägen

Självklart vill även Tilia spela hockey


Vi har bäddat med madrasser i gillestugan och hela familjen har sovit där i 2 nätter! Vi har lagt oss samtidigt som barnen, legat o käkat godis o sett film tillsammans med dem! Jag lyckades såklart somna före barnen båda kvällarna men mysigt hade vi iaf!! Emelie var såklart med på påskmys!




Vi har ju en hel del att grejja med i trädgården efter dräneringen så vi har krattat, grävt och grejjat där ute och barnen har hjälpt till med sina traktorer och skottkärror.

Dessutom har Max lärt sig cykla helt utan stödhjul i helgen!!!! Han har problem med starten men annars är han jätteduktig o superstolt!! Min lilla Max har blivit så stor!


Johan har fått springa mycket när Max tränat på cykeln!


Grabbarna har lekt riddare ute och de har verkligen haft superskoj! De har inte fått leka med sina svärd på mycket länge då det inte slutat så bra.. Men ute har det fungerat mycket bättre! Vår kära granne Börje har däremot levt farligt när han suttit o försökt njuta av solen. Tror att han varit draken... Tur att han tycker det är så roligt att ha grabbarna runt sig!


Mina 3 små riddare!

I går grillade vi med fam Lindgren/Degerlund och när kidsen somnat åt vi dajmtårta för att sedan njuta av en nachotallrik och lite buffalowings! MUMMA!!! Då hade även älskade Emelie hunnit hit :-)
Johan och Ted flyttade gamla trallen från uterummet på framsidan till vår baksida för att ha fram tills vi har råd att köpa och bygga en ny där bak. Självklart åt vi där bak i solen igår! MYYYS!!



Eddie är VÄLDIGT förtjust i Tilia och jag tror att hans känslor är besvarade ;-) Här håller hon HÅRT i honom

Eddie o Tilia myser i solen



Även idag har vi varit ute och grejjat på hela dagen! Fam Lövling /Englund kom och fikade med oss vilket var trevligt som vanligt!


Mille, Miranda. Eddie, Oscar, Zeb o Max käkar glass i solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar