tisdag 27 september 2011

Hockey- och badhelg...

Vår älskade Max har börjat HOCKEYSKOLA och gissa om han är stolt!! I lördags åkte vi dit hela familjen. Jag, Eddie o Mille satt på läktaren och hejjade. J var på isen med Max.

Max i randig tröja

2 små busungar i utvisningsbåset


Smågrabbarna var såklart superarga för att inte de fick åka skridskor... Vi har sagt åt dem att man måste vara 4 år för att få vara med... Det kändes viktigt att Max skulle få börja innan dem och få göra det själv med pappa på lördagarna nu i vinter. Han har det nog jobbigt med sina busbröder här hemma...

Efter Max träning åkte vi hem för att käka lunch, packa smågrabbarnas skridskor o hjälmar och bege oss till ishallen för att åka lite mer skridskor.. De tycker verkligen att det är superroligt!!!

Mille o Inez körde hårt med pingvinerna

Eddie åkte

Zeb och Eddie

Max


Karin och Anna med barn va oxå där så efteråt tog vi en prommis till Nybro cafét. Jättemysigt!! J tog hem smågrabbarna så jag hade bara Max med mig!!


I söndags åkte jag o Sofie med grabbarna till Holmsund för att bada! Oj vad de tycker att det är roligt!! Om man bara hade hälften av deras ork!! Väldigt svårt att hinna med dem o att hålla reda på alla 3, speciellt vår lille Eddie-bus.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar